Ajankohtaista Harjavallan apteekissa

16.4.
Allervex-suihkeen ostajalle tabletit kaupan päälle

Allervex-suihkeen ostajalle nyt tabletit kaupan päälle

Allervex-silmäsuihke on allergisen sidekalvotulehduksen hoidon tueksi tarkoitettu silmäsuihke. Allervex rauhoittaa ja lievittää silmien kuivuutta, ärsytystä ja punoitusta ja estää silmien kuivumista.

Allervex-tablettien sisältämät perillä sekä D-vitamiini edistävät elimistön luonnollista puolustusta. Kversetiini on luonnollinen antihistamiini.

13.4.
Magnex purkki

Kahden Magnex-tuotteen ostajalle kylpypyyhe tai juomapullo

Magnesiumsitraattia ja B6-vitamiinia sisältävä Magnex. Sitruunan makuisena purutablettina tai nieltävänä.

Mikäli ostat kaksi Magnex-tuotetta, voit ladata ostokuittisi kampanjasivulla kisa.magnex.fi ja valita tuotelahjaksi joko Luhta-kylpypyyhkeen (140 x 70 cm) tai lasisen juomapullon (0,47 l). Lue tarkemmat ohjeet kampanjasivulta.

Huom. Tuotelahjoja rajoitettu määrä. Tarkista saatavuus kampanjasivulla. Kampanja ei koske verkkokauppaa.

24.3.
KotiTv - uusi TV-kanava ikäihmisille

Uusi TV-kanava vanhemmille ihmisille: KotiTV

KotiTV on ikäihmisille suunnattu TV-kanava, jolta tulee ohjelmaa kahtena tuntina arkipäivisin, kello 11-13. Kello 11 alkaen ohjelmassa on liikuntaa sekä muistia virkistävää kuntoutusta. Kello 12-13 alkaen vuorossa on kulttuuria ja historiaa.

Antenni-tv:ssä KotiTV näkyy kanavalla 33. DNA:n kaapeli-tv:ssä KotiTV näkyy kanavalla 66.

Ellei TV-vastaanottimesi löydä kanavaa automaattisesti, apua löydät laitteen käyttöoppaasta. Useimmissa vastaanottimissa toimivat pikaohjeet voit lukea Digitan sivuilta. Voit myös olla yhteydessä Digitan puhelintukeen, puh. 020 411 7676.

22.3.
Bertils melatoniini-valeriaana-kärsimyskukka

Uutuus: Bertils melatoniini-valeriaana-kärsimyskukka

Bertils melatoniini-valeriaana-kärsimyskukka on uusi valmiste edesauttamaan unen saamista. Melatoniini auttaa unen saamista ja valeriaana sekä kärsimyskukka auttavat rauhoittumaan ennen nukkumaan menoa.

9.3.

Uutuustuote: Duranoct nukahtamisen avuksi

Duranoct on uudentyyppinen monivaikutteinen ravintolisä unen edistämiseen. Duranoct-tabletti sisältää sekä nopea- että hidasvaikutteisen osan. Nopeavaikutteisen osan melatoniini sekä valeriaana imeytyvät elimistöön nopeasti edistäen unen saantia. Pitkävaikutteisen osan melatoniini imeytyy hitaammin edistäen unessa pysymistä.

Melatoniinin ja valeriaanan lisäksi Duranoct sisältää B6-vitamiinia, sitruunamelissaa, orapihlajaa sekä rohtopassiota. Lue lisää tuotesivulla.

3.2.
Anna-lehden vuoden 2020 kosmetiikkatuote Avene A-Oxitive

Avéne A-Oxitive päivävoide - Anna-lehden kosmetiikkatuote 2020

Kaikille ihotyypeille sopiva kevyt, vesigeelimäinen päivävoide. Suojaa ihoa päivän rasituksilta, kuten ilmansaasteilta. Sopii myös häivyttämään ikääntymisen merkkejä.

Tuote on valittu Anna-lehden vuoden 2020 kosmetiikkatuotteeksi.
"Miellyttävän tuoksuinen, ihanan kevyt päivävoide, joka imeytyy nopeasti eikä meikkivoide rullaudu. Plussaa hygienisestä pumppupullosta!"
- Anna 2020, nro 49

29.1.
HAp+ kuivalle suulle

Uutuus kuivalle suulle: HAp+ imeskelytabletit

Liian vähäinen syljeneritys altistaa helpommin erilaisille suun sairauksille sekä hampaiden reikiintymiselle. Tästä syystä kuivan suun oireita on hyvä hoitaa.

HAp+ imeskelytabletit vastaavat tähän ongelmaan lisäämällä voimakkaasti syljeneritystä - jopa kolminkertaisesti purukumiin verrattuna. Imeskelytabletit ovat sokerittomia ja niiden happo-kalsium-suhde lisää syljeneritystä aiheuttamatta kuitenkaan hampaiden eroosiota.

Imeskelytabletit ovat saatavilla neljässä eri maussa:
Sitruuna
Inkivääri-lime
Minttu-eukaluptys
Mansikka-raparperi

21.1.

Uutuus: Nasolin kosteuttava nenäsuihke dekspantenoli + ksylitoli

Nasolin-sarjan uusi kosteuttava nenäsuihke sisältää kosteuttavaa ksylitolia sekä hoitavaa dekspantenolia. Nenäsuihke avaa ja puhdistaa tukkoista nenää.

20.1.
Apteekki Viikko-D d-vitamiini

Uutuus: Kerran viikossa otettava d-vitamiini Apteekki Viikko-D

Apteekki Viikko-D on d-vitamiinikapseli, jossa on d-vitamiinia koko viikon tarpeiksi. Yksi kapseli sisältää d-vitamiinia 140 mikrogrammaa, mikä vastaa 20 mikrogrammaa päivässä. Kapseli otetaan aina samana viikonpäivänä.

14.1.
Nizocare

Uutta apteekissamme: Nizocare Scalp Tonic

Nizocare Scalp Tonic on hoitoneste, joka on tarkoitettu rauhoittamaan kutisevaa ja ärtynyttä päänahkaa.

Hoitonestettä on helppo käyttää annostelupään ansiosta, eikä sitä huuhdella pois. Rauhoittaa päänahkaa nopeasti.

Lue lisää tuotesivulta.

30.12.
Perskindol Thermo Hot -geeli

Uutta apteekissamme: Perskindol Thermo Hot -geeli

Perskindol Thermo Hot -geeli lihaskipuihin ja lihasjumeihin.

Perskindol Thermo Hot -geeli on kaksivaikutteinen kylmä-lämpögeeli. Geeliä voidaan käyttää lihasjumeihin sekä kivun ja jännityksen lievitykseen selän, lannerangan, niskan ja hartioiden alueilla.

Geeliä voidaan käyttää myös lihasten lämmittämiseen ennen urheilusuoritusta. Geelin lämmittävä vaikutus alkaa muutamassa minuutissa.

CE-merkitty lääkinnällinen laite.

29.12.
Abicare Creme

Tarjouksessa AbiCare Creme

Abilarin pihkaliuosta sisältävä emulsiovoide rauhoittamaan ihoärsytystä. Sopii ihottumiin, paleltumiin, allergisiin reaktioihin ja pieniin ihovaurioihin.

25.11.

Uutuus: i3.1 Ratiopharm-maitohappobakteeri

Maitohappobakteeriuutuus päivittäiseen käyttöön. Sisältää kolmea eri maitohappobakteerikantaa.

Valmiste on laktoositon, maitoproteiiniton, gluteeniton, soijaton ja makeutusaineeton eikä se sisällä eläinperäisiä ainesosia. Sopii FODMAP-ruokavalioon.

Lue lisää tuotesivulta.

14.11.

SiderAL - sukrosomiaalinen rauta

SiderAL-rautavalmisteissa rauta on suljettu kahden eri suojakerroksen sisään. Tämä tarjoaa hyvän maha-suolikanavan sietokyvyn.

SiderAl on saatavana kahtena valmisteena:
SiderAl Forte sisältää rautaa sekä raudan imeytymistä edistävää C-vitamiinia.
SiderAl Folic sisältää raudan ja C-vitamiinin lisäksi B6-, B12- ja D3-vitamiinia.

22.10.

Saapunut apteekkiimme: Ice n Hot kylmä-lämpögeeli

Uusi kotimainen kylmä-lämpögeeli jännittyneille ja rasittuneille lihaksille, niska- ja hartiakipuihin ja lievittämään nivelten kiputiloja. Nopeasti viilentävä ja pitkäaikaisesti lämmittävä vaikutus.

90 g pakkauksessa

21.10.
Ladiva

Saapunut apteekkiimme: Ladiva 226 mg

Ladiva on perinteinen vadelmanlehtiuutetta sisältävä kasvirohdosvalmiste. Ladivan käyttötarkoitus on aikuisten naisten lievien supistuksenomaisten kuukautiskipujen oireenmukainen lievittäminen.

Lue lisää tuotesivulta. Lue huolellisesti pakkausseloste.

13.10.

Saapunut apteekkiimme: Septanazal 1/50 mg/ml nenäsumute

Septanazal on itsehoitolääke, jota käytetään nenän limakalvojen turvotuksen vähentämiseen nenän limakalvojen tulehduksen (nuha) yhteydessä. Valmiste sisältää lisäksi dekspantenolia, jolla on ihon ja limakalvojen pintakerrosta suojaavia ominaisuuksia.

Aikuisille ja yli 10-vuotiaille lapsille. Lue pakkausseloste huolellisesti ennen käyttöä.

8.10.

Rogaine perinnölliseen hiustenlähtöön

Rogaine on itsehoitolääke, joka on tarkoitettu perinnölliseen (androgeeninen) hiustenlähtöön yli 18-vuotiaille miehille ja naisille.

Saatavilla 60 ml ja suuremmassa 3x60 ml pakkauksessa.

Tutustu huolellisesti pakkausselosteeseen.

8.10.

Uutta apteekissamme: Nutridrink Compact Protein mixpack

Pakkauksessa kolmea eri makua: kaksi pulloa viilentävää marjaa, yksi lämmittävä trooppinen inkivääri ja yksi neutraalin makuinen.

Kokeile ja löydä uusi suosikkisi!

2.10.

Uutta: ACO Sensitive Balance

Uusi herkän ihon kosteuttava ja hoitava sarja ACOlta. Sarja sisältää prebiootteja ja on alkoholiton, väriaineeton ja hajusteeton. Sarjaan kuuluvat seuraavat tuotteet:

Lue lisää tuotesivuilta!