IDUN Minerals on ruotsalainen vain apteekkimyynnissä oleva kosmetiikkasarja, jonka meikit perustuvat puhtaisiin ja luonnollisiin mineraaleihin. Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille ja myös erilaisista iho-ongelmista kärsiville. Tuotteiden koostumus on runsaspigmenttistä ja riittoisaa ja sarjan meikeillä peität niin couperosan, pigmenttiläiskät, pienet juonteet ja muut ihon epätasaisuudet.

Tuotesarjasta löydät laajan valikoiman mm. värikosmetiikkaa, kynsilakkoja, ihonhoitotuotteita ja meikkisiveltimiä. Aineosiksi on valittu vain puhtaimpia ja turvallisimpia raaka-aineita. Tuotteiden sopivuudesta herkkäihoisille kertoo se, että yhteensä 53 sarjan tuotetta on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja astmaliiton Allergiatunnusta. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Miten mineraalimeikit eroavat tavallisista meikeistä?

Mineraalimeikit joko koostuvat täysin luonnollisista mineraaleista tai sisältävät niitä ainesosina enemmän kuin muut sarjat. Mineraalimeikeillä on ihoa rauhoittavia ja suojaavia ominaisuuksia, joten ne sopivat erityisen hyvin herkkäihoisille.

Meikki IDUN Minerals-tuotteilla

Käytetyt tuotteet:

 

Lue lisää tuotteista
http://www.idunminerals.fi/

Tervetuloa testaamaan!
Harjavallan Apteekki

päivitetty 22.1.2019