MULTI-TABS 3 IN 1 90 KAPS

Multi-tabs 3in1 on ainutlaatuinen ja innovatiivinen ravintolisä aikuisille ja yli 11-vuotiaille lapsille. Vain kaksi kapselia vuorokaudessa turvaa tärkeiden vitamiinien, kivennäisaineiden ja omega-3-rasvahappojen saannin.

Pakkauskoko:
90 KAPS
Markkinoija:
GlaxoSmithKline Consumer Healthcare
Tilaustuote. Toimitusaika 1-3 arkipäivää. Saatavuus voi olla epävarma.
SKU:
2095545
23,84 €
147,16 € / kg

 Ravintolisä. Vitamiineja ja kivennäisaineita sekä EPA:a ja DHA:ta sisältävä kalaöljyvalmiste. Aikuisille ja lapsille 11-vuotiaasta alkaen.

Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia päivässä, mieluiten aterian yhteydessä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. 

Vaikuttavat ainesosat:  Vuorokausiannos (2 kapselia) sisältää:
Kalaöljy: 1500 mg

Josta omega-3-rasvahappoja: 860 mg

DHA (dokosaheksaeenihappo): 250 mg

EPA (eikosapentaeenihappo): 380 mg

A-vitamiini: 134 µg

D-vitamiini: 10 µg

E-vitamiini: 12 mg

C-vitamiini: 80 mg
B1-vitamiini: 0,89 mg

B2-vitamiini: 1,4 mg
Niasiini: 16 mg

B6-vitamiini: 1,15 mg

B12-vitamiini: 2,5 µg

Magnesium: 90 mg

Rauta: 14 mg

Sinkki: 10 mg

Mangaani: 2 mg

Seleeni: 55 µg

Kromi: 40 µg

Jodi: 150 µg

Ainesosat: Eikosapentaeenihappoa (EPA) ja dokosaheksaeenihappoa (DHA) sisältävä omega-3-kalaöljy, liivate (nauta), kiinteyttämisaine (glyseroli), magnesiumoksidi, askorbiinihappo, sakeuttamisaineet (keltainen mehiläisvaha, piidioksidi), ferrofumaraatti, nikotiiniamidi, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti, sinkkioksidi, emulgointiaine (rapsilesitiini), mangaanisulfaatti, maltodekstriini, kasviöljyt (maissi- ja palmuöljyt), pyridoksiinihydrokloridi, riboflaviini, tiamiinimononitraatti, betakaroteeni, kromi(III)kloridi, kaliumjodidi, natriumseleniitti, kolekalsiferoli, syanokobalamiini, värit (rautaoksidit ja -hydroksidit).

Aikuisille ja lapsille 11-vuotiaasta alkaen. Terveelliset elämäntavat ja monipuolinen ja tasapainoinen ruokavalio ovat tärkeitä. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Tuote sisältää rautaa, joka saattaa olla suurina annoksina haitallista lapsille. Mikäli sitä otetaan vahingossa liikaa, ota välittömästi yhteyttä lääkäriin tai myrkytystietokeskukseen. Jos käytössä on lisäksi muita A-vitamiinia sisältäviä ravintolisia, käänny lääkärin tai muun terveydenhuollon ammattilaisen puoleen. 

Säilytetään kuivassa, huoneenlämmössä alle +25 °C. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa. Sulje pakkaus aina käytön jälkeen. Älä käytä tuotetta, jos kannen sinetti on rikki.