Keräilykampanjaa ei tällä erää ole käynnissä. 3.1.2021 päättyneen kampanjan lahjoja voit lunastaa Orionilta 22.1.2021 saakka. Apteekeista keräilylahjoja ei enää ole saatavilla. Alta voit lukea menneen kampanjan ohjeistuksen.

Keräilykampanjassa tällä kertaa tuotepalkintoina juhlaleimalla varustettu Muumi-muki, Fiskarsin veitsi, Marimekon tyynynpäällinen ja Orionin tuotekassi. Kerää itsellesi tai vaikka ystävälle joululahjaksi!

Osallistu keräilykampanjaan apteekissamme tai verkkokaupassamme. Kerää kuusi leimaa tai mobiilikoodia ja lunasta tuotelahjasi suoraan apteekista tai verkkokaupasta! Lue tarkemmat ohjeet alta.

Keräilykampanjan tuotteet

Keräilykampanjaan kuuluvat kaikki Orionin ei-lääkkeelliset tuotteet, joiden myyntihinta on vähintään 9 euroa. Kampanjassa mukana tuttuja Orionin tuotteita, kuten perusvoiteita, shampoita ja ravintolisiä. Katso kaikki Orionin keräilykampanjan tuotteemme täältä.

Kerailykampanjan ohjeistus

Keräilykampanja verkkokaupassamme

Mikäli ostat verkkokaupasta kerralla kuusi leimaan oikeuttavaa tuotetta, valitse alla olevista tuotelahjoista haluamasi ostoskoriisi. Tuotelahjasta ei veloiteta erikseen. Toimitamme tuotelahjan tilauksesi mukana.

Keräilykampanja apteekissamme

Kampanjaan voit osallistua joko keräämällä leimoja keräilykorttiin tai keräämällä mobiilikoodeja. Kerättyäsi kuusi leimaa keräilykorttiin palauta kortti Orionille. Mobiilikoodit rekisteröidään osoitteessa orionkeraily.fi. Rekisteröityäsi kuusi koodia voit tilata haluamasi tuotelahjan. Ajalla 2.11.2020-3.1.2021 saat halutessasi tuotelahjan mukaan suoraan apteekista.

Ainoastaan mobiilikoodeilla lunastettavia tuotelahjoja ei ole saatavilla apteekista.

Keräilykampanjan tuotelahjat

Keräilykampanjassa ovat valittavissa seuraavat tuotelahjat.

Mobiilikoodeilla kerättäessä valittavissa ovat lisäksi seuraavat tuotelahjat. Nämä tuotelahjat ovat siis ainoastaan mobiilikerääjille.

  • 3 kuukautta katseluaikaa Ruutu+ -palvelussa. Asiakas voi päättää olemassa olevan tilauksensa käyttääkseen tuotelahjatilauksen.
  • 2 kuukautta luku- ja kuunteluoikeutta Suplan e- ja äänikirjoihin
  • Fiskarsin kierrätysmuovista valmistetut sakset
  • Marimekon Kaika Räsymatto -pussukka

Keräilykampanja ja kosmetiikkapassi

Hyödynnä keräilykampanja ja kerää samanaikaisesti leimoja sekä kampanjapassiisi että kosmetiikkapassiimme!

Seuraavista tuotteista saat leimoja myös kosmetiikkapassiin, jos kosmetiikkaostosten yhteissumma on vähintään 20 €. (Huom. Kosmetiikkapassi käytössä vain apteekissamme.)

Keräilyleimaan oikeuttavat kosmetiikkatuotteemme

Keräilykampanjan voimassaoloaika

Keräilykampanja on voimassa 28.9.2020-3.11.2021 . Saat leimoja tai koodeja tänä aikana tehdyistä tilauksista tai ostoista. Huomaathan, että keräilykortti tulee palauttaa viimeistään 22.1.2021. Jos keräät mobiilikoodeja, tulee tuotelahja tilata viimeistään 22.1.2020.