Uusi

Vocal Mustaherukka imeskelytabletti kova sokerikaramelli 24 kpl

Islanninjäkälää, C-vitamiinia ja sinkkiä sisältävä imeskelytabletti.

Pakkauskoko:
24 kpl
Markkinoija:
Sirowa Finland Ltd Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2171395
5,04 €
84,00 € / kg

Mustaherukanmakuinen imeskelytabletti. VOCAL sisältää islanninjäkälää, C-vitamiinia ja sinkkiä. Islanninjäkälä (Cetraria islandica) lievittää kurkun ja nielun ärsytystä sekä saa aikaan rauhoittavan ja miellyttävän vaikutuksen kurkussa, nielussa ja äänihuulissa. C-vitamiini ja sinkki edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Sinkki osallistuu solujen jakautumisprosessiin. Ravintolisä.

Suositeltu vuorokausiannos 1 imeskelytabletti 4 kertaa päivässä, annetaan liueta hitaasti suussa. Yli 4-vuotiaille.

Vuorokausiannos (4 imeskelytablettia) sisältää: islanninjäkäläuute (uuttosuhde 0,3:1) 320 mg, C-vitamiini 60 mg, sinkki 2 mg.

24 imeskelytablettia

Sokeri, glukoosisiirappi, islanninjäkäläuute (Cetraria islandica) uuttosuhde 0,3:1; C-vitamiini (L-askorbiinihappo), happamuudensäätöaine (sitruunahappo), luonnollinen mustaherukka-aromi, sinkki (sinkkiglukonaatti).

Älä käytä, jos olet yliherkkä valmisteen jollekin ainesosalle. Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa tasapainoista ja monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Raskaana olevat ja imettävät naiset eivät saa käyttää valmistetta.

Säilytä alle 25 °C:n lämpötilassa. Herkkä valolle. Herkkä kosteudelle. Säilytä alkuperäispakkauksessa.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Vocal Mustaherukka imeskelytabletti kova sokerikaramelli 24 kpl
Arvostelusi