AC3 COMFORT GEL 45 ML

Hoitaa ja ehkäisee peräaukon vaivoja (kuten ärsystä, kutinaa ja muita vaivoja). Ehkäisee peräpukamia ja peräaukon haavaumia. Nopea viilentävä ja voiteleva vaikutus. Vaivaton ja helppo käyttää.
Pakkauskoko:
45 ML
Markkinoija:
Viatris Oy
Tuotetta varastossa
SKU:
2106797
21,92 €
487,11 € / 0.0450
Ac3 Comfort hoitaa peräaukon vaivoja, ja sitä käytetään lievittämään esim. peräpukamiin liittyvää ärsytystä ja kutinaa. Ac3 Comfort sekä hoitaa että ehkäisee peräaukon vaivoja. Peräpukamia ja muita peräaukon vaivoja esiintyy usein raskauden aikana ja synnytyksen jälkeen.
Peräaukon vaivojen, kuten kutinan ja ärsytyksen hoitoon sekä peräpukamien ja peräsuolen haavaumien yhteydessä: Levitä valmistetta peräaukkoon ja sen ympärille asettimen avulla vähintään kaksi kertaa päivässä tai tarpeen mukaan useammin, kahden viikon ajan. Parhaan tehon saat noudattamalla tarkasti käyttöohjetta.
Sisäisten ja ulkoisten peräpukamien sekä haavaumien ja muiden vaivojen ehkäisemiseen: Levitä valmistetta peräaukkon sisäpuolelle ja ympärille asettimen avulla aina ennen ja jälkeen ulostamisen.
Ac3 Comfortia ei tule käyttää yli 30 päivää yhtäjaksoisesti.
Aqua, Aloe Barbadensis Gel, Galactoarabinan, Polyglucoronic Acid Crosspolymer*, PEG-8, Xanthan Gum, Betaine, Laureth-9, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Sodium Hydroxide, Potassium Phosphate. *2QR
Älä käytä tuotetta, jos olet yliherkkä jollekin sen ainesosista.
Keskustele ensin lääkärisi kanssa jos peräpukamat vaivaavat sinua jatkuvasti tai sinulla on runsasta verenvuotoa peräsuolesta.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)