Harjavallan apteekin kesäkukat

Palvelumme

Apteekistamme saat kaikki normaalit apteekkipalvelut lääkkeisiin liittyen. Neuvomme sekä itsehoito- että reseptilääkkeiden oikeassa käytössä.

Tuotevalikoimaamme kuuluvat lääkkeiden lisäksi esimerkiksi seuraavat: haavanhoito, vitamiinit ja ravintolisät, eläinten itsehoito ja voiteet. Mikäli et löydä etsimääsi verkkokaupastamme tai apteekin valikoimasta, ota yhteyttä henkilökuntaamme. Jos tuotetta on saatavillamme, voimme tilata sen sinulle.

Apteekistamme saat myös säännöllisesti ilmestyvän apteekkien asiakaslehden, Terveydeksi!-lehden. Lehden näköisversiota pääset lukemaan täältä.

Kosmetiikka

Apteekissamme on laaja kosmetiikkaosasto. Kosmetiikka-asiakkaana tutustu kosmetiikkapassiimme. Voit tutustua kosmetiikkavalikoimaamme myös verkkokaupassamme.

Lääkkeiden koneellinen annosjakelu

Mikäli sinulla on käytössäsi useita lääkkeitä tai vaikeuksia muistaa ottaa kaikkia lääkkeitä oikeisiin aikoihin, tutustu annosjakelupalveluumme.

Olemme Avainapteekki

Osana Avainapteekki-ketjua tarjoamme kuukausittain vaihtuvia tarjouksia ja Avainasiakkuus-etuohjelman. Lue lisää täältä.

Ota yhteyttä

Harjavallankatu 15
29200 Harjavalta

(02) 531 1500

info@harjavallanapteekki.fi

 

Aukioloajat

Ma - pe klo 9 - 19
La klo 9 - 15
Su suljettu

Pyhäpäivinä suljettu.