Allervex tabletit 30 kpl

ALLERVEX TABLETIT 30 kpl
Allervex on kversetiiniä, perillan kuivauutetta ja D3-vitamiinia sisältävä ravintolisä, joka on tarpeellinen, kun on kyse näiden ravinteiden puutteesta tai lisääntyneestä tarpeesta. Allervex tabletit ovat kaksikerroksisia ja niissä on ainesosia säädellysti vapauttava rakenne. Rakenne mahdollistaa perillan nopean imeytymisen ja kversetiinin sekä D3-vitamiinin hitaan, yhtäjaksoisen vapautumisen. D3-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Pakkauskoko:
30 kpl
Markkinoija:
Sabora Pharma Oy
Tilaustuote. Saatavuus voi olla epävarma.
SKU:
9279366
13,85 €
1 tabletti päivässä veden kanssa mieluiten aterian yhteydessä.
Ainesosat 1 tabl
Kversetiini, jauhe 150 mg
Perilla kuivauute 80 mg
D3 vitaminiini 5 µg
Kversetiinijauhe (Sophora japonica L., flos), perillan kuivauute (Perilla frutescens B., semen), maltodekstriini, paakkuuntumisenestoaineet (rasvahapot, ristiinsidottu natriumkarboksimetyyli-selluloosa, piidioksidi, rasvahappojen magnesiumsuolat, talkki), täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), D3-vitamiini (kolekalsiferoli), pintakäsittelyaineet (etyyliselluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, hydroksipropyyliselluloosa, karnaubavaha).
5.00mikrog D-VITAMIINI: D3-VITAMIINI
Suositeltua päiväannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)