Apobase Face Cream 50 ml

Apobase Face Cream on kasvovoide, joka kosteuttaa pitkäkestoisesti (24 h) ja auttaa palauttamaan ja vahvistamaan ihon luonnollista suojakerrosta. Voide sopii kuivalle, erittäin kuivalle, herkälle ja atooppiselle iholle. Se ehkäisee ihon kuivumista ja sopii päivittäiseen käyttöön. Hajusteeton ja vegaaninen. Dermatologisesti testattu.
Voiteen sisältämä glyseroli parantaa tehokkaasti ihon kosteustasapainoa ja säilyttää ihon kosteuden. Se parantaa ihon kimmoisuutta ja vähentää ihoärsytystä. Skvalaani on talin luonnollinen komponentti, joka vahvistaa ihoa ja auttaa säilyttämään ihon kosteuden. Se myös auttaa ihoa pysymään puhtaana epäpuhtauksista ja ilman saasteista ja jättää iholle kevyen silkkisen tunteen. AQUAXYL™ (Xylitylglucoside, Anhydroxylitol, Aqua, Xylitol, Glucose) on patentoitu kosteuttava yhdiste, joka optimoi ihon vesipitoisuuden ja suojaa ihoa kuivumiselta. Se tukee ja vahvistaa ihon kaikkia kosteutukseen osallistuvia elementtejä. Hyaluronihappo edistää solujen uusiutumista j
Pakkauskoko:
50 ml
Markkinoija:
Karo Pharma Oy – A Karo Healthcare company
Tuotetta varastossa
SKU:
2254308
13,26 €
265,20 € / 0.0500
Levitä puhdistetulle kasvojen iholle aamuin illoin tai tarvittaessa.

null

Aqua, Squalane, Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyglyceryl-3 Dicitrate/Stearate, C10-18 Triglycerides, Cetearyl Alcohol, Hydrogenated Ethylexyl Olivate, Xylitylglucoside, Glyceryl Stearate, Phenoxyethanol, Anhydroxylitol, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Microcrystalline Cellulose Xylitol, Hydrogenated Olive Oil Unsaponifiables, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Glucose, Cellulose Gum, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 60, Sorbitan Isostearate, Citric Acid.
Säilytä poissa lasten ulottuvilta ja näkyviltä. Ei avonaisille haavoille.
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

50 ml