Atopik Hydrate, hyaluronihappoa sisältävä ihonhoitosarja

Atopik Hydrate - hyaluronihappoa sisältävä ihonhoitosarja

Atopik Hydrate -sarjan tuotteet on tehty erityisesti kosteusköyhälle, normaalille ja sekaiholle. Sopivat myös herkälle iholle. Sarja sisältää hyaluronihappoa, joka auttaa ihoasi sitomaan kosteutta itseensä ja jonka kosteuttava vaikutus näkyy heti ja tuntuu pitkävaikutteisesti.

Atopik Hydrate-tuotteet sisältävät muun muassa hyaluronihappoa ja aminohappojohdannaista (Sodium PCA), joita ihossamme on luonnostaankin. Niillä on tehokas kyky sitoa kosteutta ja ne auttavat pitämään ihon kosteutettuna ja suojattuna.


Tuotteet ovat kotimaisia, Helsingin Herttoniemessä valmistettuja ja niiden valmistuksessa suositaan vahvasti suomalaisia raaka-aineita, kuten ksylitolia, sokeriteollisuuden sivuvirroista saatavaa betaiinia sekä kauraa, jota on nyt mukana myös fermenttinä. 

APTEEKKILAINEN TESTASI -osioista alta voit lukea Annen kokemukset tuotteista. Anne testasi tuotteita normaali/sekaiholleen (+50v).

Atopik Hydrate puhdistusgeeli
Puhdistusgeelin hellä koostumus poistaa kasvoilta lian, ilmansaasteet ja meikin ihon luonnollista suojausta rasittamatta. Puhdistuksen jälkeen iho on välittömästi heleä, joustava ja raikas.

APTEEKKILAINEN TESTASI: Tuoksuton, riittoisa ja yksi painallus riittää kasvoille ja kaulalle. Koostumus geelimäinen ja helposti levittyvä.  Helposti huuhdeltava. Pesun jälkeen iho tuntui pehmeältä ja puhtaalta.

Atopik Hydrate hyaluronihapposeerumi
Tehokkaasti ihoa kosteuttavat hyaluronihappomolekyylit imeytyvät syvemmälle ihoon ja suuremmat molekyylit täyteläistävät ihon pintaa. Betaiini, ksylitoli ja kaurauute kosteuttavat kokonaisvaltaisesti ja parantavat kosteusköyhän ihon luonnollista toimintaa.

APTEEKKILAINEN TESTASI: Tuoksuton, geelimäinen ja helposti levittyvä. Riittoisa, kolme pisaraa riittää koko kasvoille ja kaulalle. Tuote imeytyi nopeasti ihoon, jolloin päivä- tai yövoiteen pystyi levittämään heti päälle. Iho tuntuu silkkisen pehmeältä heti käytön jälkeen.

Atopik Hydrate kaksitehoinen kuorinta
Hellävarainen ja tehokas kuorinta poistaa ihon pinnan kuollutta solukkoa. Kuorinnan jälkeen iho on kirkas ja tasainen, ja muiden Hydrate-tuotteiden vaikutus moninkertaistuu. Kaksitehoinen kuorinta sisältää mekaanisesti kuorivia jojobarakeita ja kemiallisesti kuorivaa PHA-happoa.

APTEEKKILAINEN TESTASI: Tuoksuton, helposti levittyvä. Mukavat pienet rakeet. Iho tuntuu pehmeältä ja vastaanottavalta. Seerumi ja kasvovoiteet imeytyvät hyvin ihoon kuorinnan jälkeen.

Atopik Hydrate tehokosteuttava naamio
Tuo välitöntä ja merkittävää helpotusta kuivuuttaan kiristelevälle iholle. Lactobacillus-fermentoitu kaura ja hyaluronihappo saavat ihon tuntumaan miellyttävältä ja kimmoisalta. Voi käyttää poishuuhdeltavana naamiona tai jättää vaikuttamaan yönaamion tavoin.

APTEEKKILAINEN TESTASI: Helposti levittyvä, voidemainen koostumus. Suu-nenäsuojan käytön aikana olen käyttänyt joka ilta yövoiteena, ei rasvoita näinkään liikaa.

Atopik Hydrate kosteuttava hyaluronivoide
Pehmeä geelikosteusvoide imeytyy ihoon välittömästi jättäen sille elinvoimaisen, raikkaan ja täyteläisen sileän tunteen. Hyaluronihappo ja betaiini kosteuttavat ihoa ja lisäävät sen kuulautta. Prebiootit tukevat ihon suojausta, hyvinvointia ja tasapainoa.