Back on Track-tuotteet ovat valmistettu kankaasta, jolla on lämpöä heijastava ominaisuus. Tuotteet heijastavat takaisin kehon omaa lämpöä ja vilkastuttavat verenkiertoa. Vilkastunut verenkierto pitää lämpimänä ja laukaisee esimerkiksi lihasjännitystä. Back on Track-tuotteita voi käyttää myös vammojen ennaltaehkäisyyn esimerkiksi lämmitellessä ennen urheiluharjoitusta. Back on Track-tuotteita valmistetaan ihmisille, koirille ja hevosille.

 

Henkilökuntamme kommentteja Back on Track-tuotteista:

  • "Kauluri on mahtava apu niska- ja hartiavaivoihin. Pitää paikat lämpiminä ja vetreinä. Suuri apu jos joutuu olemaan vetoisessa paikassa (töissä tai ulkona) tai näyttöpäätteellä."
  • "Poolopaita sopii hyvin myös viileällä kelillä urheillessa." 
  • "Paidat eivät hiosta tai tunnu tavallista lämpimämmiltä. Kun lähtee liikkumaan ja tekee alkulämmittelyä, keho lämpenee huomattavasti helpommin verrattuna tavallisiin urheilupaitoihin."
  • "Sukat ja käsineet ovat parasta paleleville käsille ja jaloille (mukava lisä esimerkiksi villasukkien tai lapasten alle)."
  • "Huivi on näyttävä ja sopii myös hienompiin tilaisuuksiin. Mukava käyttää hartioilla lämmikkeenä esimerkiksi autossa. Suuri koko."
  • "Back on Track-eläintuotteet ovat helppo tapa pitää huolta lemmikin lihashuollosta. Esimerkiksi lenkin tai treenien jälkeen lihakset saa pidettyä lämpiminä. Käytän koirani kanssa loppuverkassa vetotreenien jälkeen verkkotakkia. "

Back on Track-verkkotakki koirille

 
 

Apteekistamme löydät valikoiman Back on Track-tuotteita. Voimme myös tilata apteekkiimme haluamasi tuotteen. Ota yhteyttä yhteystietolomakkeella, Facebook-sivuillamme tai tule käymään apteekissa osoitteessa Harjavallankatu 15, 29200 Harjavalta.

Lue lisää:
Tuotteiden käyttöohjeet

Farmaseutti Johanna
Harjavallan Apteekki