Kevätaurinko lämmittää ihanasti kasvoja. Pimeän talven jäljiltä iho on kuitenkin herkkä palamaan ja siksi iho olisikin syytä suojata erityisen hyvin.

Aurinkovoiteiden koostumukset ovat nykyään niin hyviä ja hoitavia, että voit korvata kasvotuotteilla myös päivävoiteen. Laajasta valikoimastamme löydät henkilökuntamme opastuksella varmasti itsellesi sopivan tuotteen. Aurinkovoidetta tulee myös käytettyä useammin, jos sen koostumus on miellyttävä. Esimerkiksi ACO Sun Face cream anti-age suojakerroin 30 voi käyttää päivävoiteen asemasta suojaamaan ihoa auringolta sekä ehkäisemään ryppyjen ja maskaläiskien syntymistä. Maksaläiskien eli pigmenttiläiskien ehkäisemistä ja vaalentamisesta voit lukea lisää täältä.

Kuinka paljon aurinkovoidetta tulisi levittää kerralla?

Muistisääntö: käyttäjän kokoinen kourallinen vartalolle! Kasvoille reilu 1 teelusikka tai selkeästi enemmän kuin tavallista kasvovoidetta.
Suojaa lapset ja vauvat ensisijaisesti vaatteilla ja pysymällä varjossa

Muista myös huulet! Huulien alueella todetaan paljon mm. ihosyövän esiasteita. ACO Sun lips -huulipuikossa on kosteuttava koostumus ja suojakerroin 30.

Nautitaan auringosta - turvallisesti!

Farmaseutti Johanna
Harjavallan Apteekki

päivitetty 5.2.2019