Mikä on kuukuppi? 

Kuukuppi on lääketieteellisestä silikonista valmistettu kuukautissuoja, jota voi käyttää jopa 12 tuntia yhtäjaksoisesti. Kuukuppi on vaivattomin kuukautissuoja, koska sitä ei tarvitse tyhjentää kuin 2-4 kertaa vuorokaudessa.

Kuukupin käyttö säästää rahaa. Kuukuppia voi käyttää vuosia, etkä tarvitse erilaisia kertakäyttöisiä kuukautistuotteita, sillä kuukuppia voi käyttää sekä runsaina että niukkoina vuotopäivinä.

Kuukuppi on ekologinen valinta, koska se kestää vuosia ja sitä voi käyttää pesun jälkeen aina uudelleen. Kuukuppi ei myöskään tuota kertakäyttösuojista aiheutuvaa jätettä. Lunette kuukautiskuppi valmistetaan ja pakataan Suomessa.

 

Henkilökuntamme kommentteja kuukupista 

"Aluksi opettelua, mutta kun tuotteen käytön oppii, niin tuote on helppokäyttöinen ja vaivaton. Tekee kuukautisista huomaamattomat ja helpot kuin niitä ei olisikaan. Helppo pitää puhtaana omalla puhdistusaineella tai mukaan otettavilla kertakäyttöpyyhkeillä. Ekologisuus ja säästö pitkässä juoksussa plussaa."

"Varma ja huoleton. Kulkee näppärästi mukana, pienikokoinen ja oma säilytyspussukka mukana. Huomaamaton ja voidaan asettaa paikoilleen jo etukäteen, jotta välttyisi yllätyksiltä. Pysyy hyvin urheillessa."

"Ei hajuja, ei näköhaittaa. Varma, ei ärsytä, ei tunnu. Sopii niukkoina ja runsaina vuotopäivinä verrattuna esimerkiksi tampooniin. Ekologisuus ja edullisuus (käytössä jo 6 vuotta)."

Tuotevalikoima

Kuukupit
Väreinä oranssi, violetti ja kirkas.

Puhdistusneste

Kertakäyttöpyyhkeet kuukupin puhdistukseen

 

Lue lisää:
Kuukupin käyttö ja puhdistus 
Kuukupin koon valinta 

Farmaseutti Johanna 
Harjavallan Apteekki