Orionin keräilykampanja 28.3.2022 - 3.7.2022

Osta kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista ei-lääkkeellistä tuotetta ja saat tuotelahjan kaupan päälle. Osta kuusi keräilytuotetta kerralla ja valitse ostoskoriisi yksi alla olevista tuotelahjoista! Tai osta vähemmän kuin kuusi ja laitamme keräilykortin tilaukseen mukaan.

 

Tuotelahjoina:

Marimekon Tiiliskivi-pyyhesetti, Marimekon Pieni Unikko -tyynynpäällinen, Lapuan Kankureiden Halaus-pellavahuivi, Orionin tuotepaketti, Sanoman aikakauslehtitilaus 3 kk tai HS Digi 3 kk tai Aineeton lahjoitus Itämeren pelastamiseksi.

 

Mitkä tuotteet kuuluvat Orionin keräilykampanjaan?

Orionin keräilykampanjaan kuuluvat kaikki Orion Oyj:n markkinoimat vähintään yhdeksän euron hintaiset tuotteet, jotka eivät ole lääkkeitä. Näitä ovat mm. Orionin perusvoiteet, Devisol-D-vitamiinit, Orionin melatoniinit sekä Sebamed-saippuat. Seuraavassa suosituimpia keräilytuotteitamme. Kaikki tuotteet voit katsoa tästä. (Sivu voi latautua hitaasti, ole kärsivällinen!)

Keräilykampanja ja kosmetiikkapassimme

Apteekissamme asioidessa muista hyödyntää keräilykampanjan yhteydessä myös kosmetiikkapassiamme. Kosmetiikkapassiimme saat leimoja kosmetiikkaostosten yhteissummasta. Leimoja sekä keräilypassiin että kosmetiikkapassiin saat Favora- ja Sebamed-sarjojen tuotteista.