Orionin keräilykampanja 29.3. - 4.7.

Osta kuusi Orionin vähintään yhdeksän euron hintaista ei-lääkkeellistä tuotetta ja saat tuotelahjan sekä Devisol mustikan kaupan päälle. Osta kuusi keräilytuotetta kerralla ja valitse ostoskoriisi yksi alla olevista tuotelahjoista! Tai osta vähemmän kuin kuusi ja laitamme keräilykortin tilaukseen mukaan.

Aiemmasta tuttuun tapaan tuotelahjoina Orionin tuotekassi sekä aineeton lahja Itämeren hyväksi. Tämän kerran tuotelahjoina lisäksi Marimekon kuvioidut kylpypyyhe ja tarjotin sekä Iittalan Kastehelmi-juomalasit.

HUIPPUTARJOUS: Aqualan L 200g  7,90€

Mitkä tuotteet kuuluvat Orionin keräilykampanjaan?

Orionin keräilykampanjaan kuuluvat kaikki Orion Oyj:n markkinoimat vähintään yhdeksän euron hintaiset tuotteet, jotka eivät ole lääkkeitä. Näitä ovat mm. Orionin perusvoiteet, Devisol-D-vitamiinit, Orionin melatoniinit sekä Sebamed-saippuat. Seuraavassa suosituimpia keräilytuotteitamme. Kaikki tuotteet voit katsoa tästä. (Sivu voi latautua hitaasti, ole kärsivällinen!)

Keräilykampanja ja kosmetiikkapassimme

Apteekissamme asioidessa muista hyödyntää keräilykampanjan yhteydessä myös kosmetiikkapassiamme. Kosmetiikkapassiimme saat leimoja kosmetiikkaostosten yhteissummasta. Leimoja sekä keräilypassiin että kosmetiikkapassiin saat Favora- ja Sebamed-sarjojen tuotteista.